De jachthond

U heeft met uw jachthonden pup gekozen voor een hond die graag samenwerkt met mensen en erg vriendelijk, actief en intelligent is.

Jachthonden zijn in verschillende rassen in te delen. Elk jachthondenras heeft zijn eigen mogelijkheden en specifieke kenmerken. Voor meer informatie over de verschillende rassen verwijzen wij u door naar de officiële website van de KNJV (Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging).

U kunt de hond  meenemen op jacht, deelnemen aan wedstrijden, of u heeft gekozen voor een jachthond omdat het een fijne hond is om in huis te hebben en lekker mee te wandelen. Belangrijk, om wat voor reden ook, u voor deze hond gekozen hebt, is dat hij/zij goed luistert. Dat wil dus zeggen naar cursus.

Een uitstekende  manier om hem of haar op te leiden, is een speciale jachthonden cursus . Kies voor een jachthonden opleiding die aangesloten is bij de  KNJV

 hond 13

De verschillende hondenrassen

Wij geven uitsluitend les aan jachthonden welke zijn opgenomen in het reglement jachthonden proeven die u hier op de site van ORWEJA kunt vinden.